Reflexiones en torno a los polifenoles del vino, el microbioma humano y la salud
Dra. Begoña Bartolomé Sualdea
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación - CIAL
Biotecnología Enológica Aplicada
Madrid
MODALIDAD ON-LINE Enlaces de acceso:
https://eu.bbcollab.com/guest/c2e018ea415941f48a542487971045b9
Using analytical chemistry to enable grape and wine science
Prof. Dr. David Jeffery
University of Adelaide
ARC Training Center for innovative wine production
MODALIDAD ON-LINE
Los sentidos de los insectos y control de plagas
Dr. César Gemeno
Profesor Agregado en el Departamento de Producción Vegetal y Ciencia Forestal
Universidad de Lleida
PRESENCIAL
When agriculture meets biomedicine: from spider mite genome to new bio nano materials with potential for targeted drug delivery and vaccine carriers
Dr. Miodrag Grbic
Department of Biology, The University of Western Ontario, London N6A 5B7, Canada
Universidad de La Rioja e Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (CSIC, UR, Gobierno de La Rioja)
MODALIDAD ON-LINE